EA inntar mobilen

For bare noen få år tilbake var både fargeskjermer og minnekort noe som absolutt ikke ble forbundet med mobiltelefoner. Utviklingen siden den gang har vært enorm, og vi har i dag tilgang til nærmest ubegrensede mengder med forskjellige multimedieinnhold til mobiltelefonene våre.

EA Games marsjerer inn i mobilverdenen
Electronic Arts har selvfølgelig lagt merke til denne utviklingen, og kaster seg nå for alvor inn i kampen om mobilbrukernes underholdningsbehov. I løpet av det neste året skal den anerkjente spillgiganten nemlig lansere hele 20 mer eller mindre kjente spilltitler - for mobiltelefoner.

            

For eksempel vil fartsglade mobilbrukere kunne style opp sin egen gatebil i Need For Speed Underground 2, for så å melde seg på mer eller mindre illegale billøp og sanke inn penger til kraftigere motor og bredere dekk - mens man befinner seg på bussen, toget eller andre steder som tærer på tålmodigheten.

         

FIFA Soccer 2006 sørger for at også sportsidiotene får tilfredsstilt fotballhungeren når TV-en er på reparasjon og det lokale fotballaget sliter med influensa.

          

The Sims slo an blant titusener av PC-brukere over hele verden når det ble lansert for noen år tilbake. Oppfølgeren ble ikke noen mindre suksess. Forventingene er dermed ikke akkurat lave etter at det ble kjent at den mobile versjonen av The Sims 2 straks er klar til lansering.

Når man ser på størrelsen på skjermskuddene fra de forskjellige spillene, kan man anta at EA Games først og fremst skal satse på Symbian-modeller. Vi har prøvd å få tak i noen representanter fra Electronic Arts for å få bekreftet dette, men har dessverre ikke lykkes.

EA Games skal etter planen lansere de tre ovenfornevnte spillene, i tillegg til fem andre titler allerede 18 mai, altså om mindre enn en måned. Vi vil høyst sannsynlig komme tilbake med mer informasjon i løpet av de neste ukene.

(Kilde: Electronic Arts)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen