E-postvern fra Norman

Normans nye program, Norman Email Protection, er et program som skal beskytte mot både spam og virus. I tillegg til dette gir programmet enklere og renere håndtering av meldinger og vedlegg, og bedre beskyttelse mot identitetstyveri.

Norman viser til at undersøkelser sier at 87 prosent av alle virus spres gjennom mail, og opp mot halvparten av alle mail er spam eller uønsket. En slik statistikk gir grunn til bekymring, og produktet fra Norman er et smart trekk i kampen mot virus og spam.

I likhet med andre produkter fra Norman er Norman Email Protection basert på den proaktive SandBox-teknologien. Denne teknologien gjør det mulig å oppdage nye og ukjente virus, ved å simulere handlingen til alle filer som blir lastet ned. Dermed kan programmet fjerne ukjente ondsinnede programmer, uten at noe skade er skjedd.

Norman Email Protection har integrert Vircoms Modus sikkerhetsteknologi. Vircom er blant de fremste leverandører innen beskyttelse av e-post. Selskapet har ikke sagt noe om når programmet vil bli gjort tilgjengelig.

Kilde: Norman

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen