Dyriske abonnementer

Mobiloperatører må man ty til stadig nye metoder for å vinne mobilbrukernes gunst. Derfor har operatøren Orange i Storbritannia inntatt dyrenes verden med sine nye abonnementer.

Orange har snekret sammen fire nye abonnementer, som alle sikter seg inn på spesielle brukergrupper. Mens vi her i Norge må nøye oss med kjedelige abonnementsnavn som Connect, Pluss og ActiveTalk, kan briter nå for eksempel skaffe seg abonnementet "Vaskebjørn" gjennom Orange.

Vaskebjørn-abonnementet skal være spesielt tilpasset mobilbrukere som ser på telefonen som et verktøy fremfor en leke. Her får du sannsynligvis kun de mest grunnleggende tjenestene. Et annet abonnement, Delfin, skal passe for sosiale mennesker som både ringer mye og sender mange tekstmeldinger. Det tredje nye abonnementet har fått navnet Kanari, og er tiltenkt kunder som snakker mye. Sist men ikke minst finner vi abonnementet Panther. Dette er den litt dyrere pakken for de som ønsker en rekke ekstratjenester.

Det er uklart hvordan Orange har funnet inspirasjonen til nettopp disse fire dyrene. I følge Cellular News var Orange inne på både stofftyper og forskjellige matvarer før selskapet fant ut av dyrearter best kunne beskrive deres nye abonnementer.

(Kilde: Cellular News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen