Dypfryste godvarer?

Hardware.no/Hannover: Deep Cool er ikke akkurat en kjent produsent her oppe i nord, men det vil trolig endre seg. En representant hardware.no snakket med fortalte at Skandinavia ikke var et uaktuelt marked.

Vi ble interessert, og tok en nærmere kikk på et par produkter.

Tårnkjøler til folket

Hvis det er noe markedet har mer enn nok av, så er det tårnkjølere. Du kan få dem i virkelig dyre og massive versjoner, eller enklere saker for en slikk og ingenting. Kjøleren som er avbildet over, bærer navnet Ice Warrior.

Enheten skal være kompatibel med samtlige sokler som er aktuelle på dagens marked, og vil termisk sett trolig havne i den lavere delen av entusiastmarkedet. En massiv kobberbase overfører varmen fra prosessoren, til seks tykke varmerør.

Mens selve viftehodet er av normal plastikk, er rammen tilvirket av myk TPE-plast. Hele enheten skal dermed være vibrasjonsisolert av seg selv.

Rent kobber til entusiastene

Termisk gode kjølere må nødvendigvis ikke være massive i størrelsen, så lenge de er bygget på riktig materiale. "Killer Whale Premium" kommer med en 5 cm tykk toppmontert vifte, som står over en kjøleenhet som er bygget ene og alene av kobber.

Seks varmerør skal distribuere varmen fra kobberblokken ved prosessoren, opp til et høflig antall kjølefinner. Med kobber og litt plast som eneste materiale, vil kjøleren veie en god del. Monteringsløsningene skal støtte alle aktuelle plattformer, men vi så ikke selv se disse. Vi ble derimot fortalt at det var snakk om en verktøyfri løsning, noe som ikke alltid er like godt med tanke på høy vekt.

Det var lite med konkrete spesifikasjoner rundt støynivå, termisk ytelse og lignende vi kunne få utlevert. Vi regner derimot med og få testet begge produktene i tiden fremover, så følg med!

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen