Dykk med mobilen

Sommer og ferietiden nærmer seg med stormskritt, og mange har sikkert allerede lagt planer for lange dager på stranda med aktiviteter både over og under vann. I den anledning har et firma i Tyskland lansert en dykkerdrakt for kameramobilen, som forvandler den om til et undervannskamera.

Bekledningen har fått navnet WaveCase og er ugjennomtrengelig for vann ned til 20 meter. Dette gjør at du trygt kan ta med mobiltelefonen på dykkerturer. En medfølgende reim hindrer mobilen fra å synke om du skulle slippe taket på den under vann.

Overflaten på WaveCase er laget av et elastisk og transparent materiale, som kleber seg til telefonen. Dette gjør at du kan bruke mobilen som vanlig, og sikrer at bildene du tar både over og under vann beholder kvaliteten.

I tillegg til å være motstandsdyktig mot vann beskytter drakten også mot sand og støv. Dermed kan du forevige ferieminner fra stranda, og samtidig slippe å engste deg for at mobiltelefonen skal ta skade på noe vis.

Drakten passer for alle mobiltelefoner ikke større enn 110(h) 55(w) 22(d)mm. Ifølge utviklerne gjelder disse dimensjonene for 95 % av alle mobiltelefoner på det tyske markedet.

WaveCase kan kjøpes her til en prislapp på rundt 400 kroner.

(Kilder: GizMag, WaveCase)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen