DxO oppdaterer Optics Pro

DxO oppdaterer Optics Pro

Nå også støtte for Canon EOS 650D og Sony NEX-F3.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

DxO Optics Pro har nå kommet i versjon 7.5.3, som blant annet har fått støtte for de nyeste modellene fra Canon og Sony.

Les også: DxO Optics Pro i forbedret versjon

Canon EOS 650D nå støttet, slik at programmet klarer nå klarer å lese og behandle RAW-filene fra dette kameraet. Det samme gjelder Sonys nyeste forbrukerspeilrefleks med halgjennomtrengelig speil, SLT-A37. I tillegg er det nå støtte for den nyeste modellen i Sony NEX-serie, NEX-F3. Bildebehandlingsprogrammet har også et stort modulbibliotek med over 7500 forksjellige moduler for en rekke kameramodeller og objektiver. I versjon 7.5.3 er det lagt til over 300 nye moduler, hvor 61 av disse er for Canon EOS 650D og 40 er for Sony SLT-A37. I praksis betyr dette at programmet gjenkjenner hvilket kamera og hvilket objektiv bildet er tatt med, og korrigerer for feil som fargefeilbrytning, vignettering og fortegning.

Les også: DxO lanserer Optics Pro 7

DxO Optics Pro versjon 7.5.3 er tilgjengelig for nedlasting via produsentens hjemmeside. Oppgraderingen er gratis for brukere som har DxO Optics Pro 7 fra før, og brukere som kjøpte lisens for DxO Optics Pro 6 etter 1. september 2011. Har du ikke programmet fra før kan det kjøpes for omtrent 900 norske kroner for standardversjonen, og en proffversjon er tilgjengelig for omtrent 1800 norske kroner.

Les også: Billig bilderedigering til Window-brukere

Kilder:
www.dxo.com
www.photographyblog.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen