DVD-spiller tok fyr

En familie fra Tromsø fikk seg en svært ubehagelig overraskelse da de skulle på helgetur til campingvognen i Storfjord. Den bærbare DVD-spilleren tok fyr i baksetet på bilen.

Hendelsen fant sted under et stopp på Norskjosbotn i 19-tiden. Familien hadde handlet, og mamma Kari Larsen lesset varene inn i bagasjerommet da spilleren plutselig tok fyr. Hun så solide flammer slå imot taket på bilen.

- Jeg løp fram og dro Tora ut av bilen. Min søster, som også var med, reiv tak i ei jakke og kastet den over den brennende spilleren og sopte den ut på asfalten, forteller Kari til Nordlys.

De tre barna kom fra hendelsen uten alvorlige skader. Lars (9) og Tora (7) Hågensen var svidd i håret, og hadde brennmerker på knærne. 11 år gamle Hanna fikk blemmer på hendene, selv om hun satt lengst unna apparatet. For å kjøle ned sårene brukte familien saftis.

DVD-spilleren var kjøpt på Telebutikken i Tromsø, som annonserer et tilbud på 700 kroner. Merket er "Matrix", og det skal ha vært solgt 450 slike spiller på landsbasis. Nå trekker Telebutikken apparatet fra markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen