DVD-brenner fra Iomega

Brenneren blir lansert som Super DVD Writer 12x Dual-Format USB 2.0 Drive. Det burde dermed ikke være noen hemmelighet at det er en ekstern dual-lags brenner det er snakk om. I utgangspunktet skriver den med 12X hastighet, men ved skriving på lag to synker ytelsen til 2.4X.

Ettersom dette er en dual-lags brenner kan man lagre opptil 8,5 GB data på én DVD-plate. Det er viktig å få med seg at Super DVD Writer 12X kun støtter USB 2.0 og ikke FireWire.

Extremetech mener sannsynligheten stor for at denne DVD-brenneren har samme produksjonssted som et lignende produkt Ben-Q of America introduserte for kort tid siden.

Den evige diskusjonen om DVD+R og DVD-R kommer definitivt til å fortsette. Super DVD Writer 12X støtter DVD+R og melder seg dermed inn i samme familie som Dell, HP, Rioch, Sony, Microsoft og Phillips - for å nevne noen.

Prisen vil høyst sannsynligvis ligge rundt 250 amerikanske dollar. All nødvendig software følger selvsagt med, men ingen DVD-plate. Produktet vil være leveringsklart i løpet av juni.

 

(Kilder: Extremetech, Iomega)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen