Dusj med mobilen

Dusj med mobilen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mobiltelefonen blir stadig viktigere for oss, og bare tanken på å forlate mobiltelefonen i så mye som et kvarter kan virke håpløst. Hva er vel bedre da enn en lekker mobiltelefon du faktisk til og med kan ta med deg i dusjen?

Fujitsu har jobbet med nettopp denne tanken i tre år, og resultatet er en mobiltelefon som både ser bra ut og som kan følge deg i tykt og tynt – for eksempel i dusjen. Telefonen lyder det ikke fullt så spennende navnet F703i, men la deg ikke skremme av det.

Verdens tynneste?
Ifølge selskapet selv er F703i med sine 17.9 millimeter verdens tynneste vanntette mobiltelefon. Telefonen tåler å ligge en meter under vann i en halvtime uten at det gjør noen skade, og kan dermed brukes både i dusjen og mens du sitter i badekaret.

Blir telefonen din møkkete kan du enkelt vaske den i rennende vann uten at dette skader elektronikken i telefonen. Fujitsu sier ifølge MobileWhack at de håper på å kunne introdusere flere stilige vanntette telefoner i årene som kommer og håper å komme ned i 11 millimeters tykkelse.

Hittil er det bare Japan som får gleden av mobiltelefonen fra Fujitsu, men blir det en stor hit kan vi jo håpe at den kommer til Norge også.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen