Duplex klar for Quart

Quartfestivalen har bestemt seg for å gi oss sommerens artister i kronologisk rekkefølge, og offentliggjør dermed Duplex først. Duplex er et artistkollektiv og plateselskap som blant annet består av bandene Hurra Torpedo, Bare Egil Band, Black Debbath, Reidar Roses Orkester og den ukjente, baltiske sensasjonen Stjerten, som alle skal spille på Quarten.

Hurra Torpedo kommer til Quart. Foto: L-P Lorentz
Hurra Torpedo kommer til Quart. Foto: L-P Lorentz

– Nervepirrende

– Kristopher og Quart hører på mange måter sammen, selv om det alltid er litt nervepirrende når bandene hans kjører sine show. De mest uventede, intense og morsomme festivalopplevelsene får du på Quart. Derfor er vi glad for å ha Kristopher og gjengen på plass, og ser med skrekkblandet fryd frem til åpningen, sier musikksjefen i Quart, Jørgen Skauge, i en pressemelding.

Skauge referer blant annet til stuntet Cumshots gjorde for to år siden, sammen med Fuck for Forest. Etter hendelsen fikk Quartfestivalen verdensomspennende medieoppmerksomhet, og hard kritikk for å ha tillatt sex på scenen.

Fem band

Duplex holder på sin side kortene tett til brystet, og offentliggjør på sine nettsteder at Stjerten skal spille, sammen med fire andre band: Et stjertenrelatert band som hovedsakelig spiller på hvitevarer (trolig Hurra Torpedo), et stjertenrelatert band som spiller tung, tung politisk rock (trolig Black Debbath), et stjertenrelatert band som vanligvis bare består av en fyr (trolig Bare Egil Band) og et stjertenrelatert orkester som spiller gamle slagere (trolig Reidar Roses Orkester).

- Å spille live er alltid en overraskelse. Det er det eneste som er 100 prosent sikkert, ikke minst for oss i bandene. Vi vet jo ikke hva vi går til, og jeg kan love at det gjør ikke publikum heller, sier Kristopher Schau i samme pressemelding.

Neste pulje med artister offentliggjøres 31. januar, og man kan holde seg oppdatert på Quart-festivalens nye nettsted.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen