Dumper prisen på 3G-mobiler

Mobilelefonene det dreier seg om er Sony Ericsson K608i (tilsvarer vår hjemlige K600) og NEC 338. Konkurrenten Vodafone tar om lag fem ganger så mye for de samme mobiltelefonene.

Kommunikasjonssjef i 3, Graeme Slattery, sier selskapet er bestemt på å bringe merverdi inn i markedet. – Å kunne kjøpe en topp 3G-mobil til 9 Euro er stort, og vil bidra sterkt til å gjøre folk oppmerksom på at vi finnes. Og vi er kommet for å bli, sier Slattery til TimesOnline.

Konkurrentene hevder imidlertid at det dreier seg om en krampetrekning fra et selskap som ikke har klart å skaffe kunder til sitt nett. De hevde 3 ikke har klart å tegne mer enn rundt 2.000 abonnenter siden lanseringen 26. juli. Dette tilbakevises av 3, som ikke vil si hvor mange abonnenter de har tegnet.

3 i Norge
3 har også konsesjon for å bygge 3G-nett i Norge, men foreløpig er selskapets planer for denne lisensen en godt bevart hemmelighet. En avgjørelse i det svenseke teletilsynet om at 3 ikke får benytte Nordisk Mobiltelefons CDMA-nett for å dekke distriktene med 3G kan slå beina under selskapets satsing i Norge.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen