Dumper kjæresten på SMS

Er du en iskald loverboy eller lovergirl har du sannsynligvis gjort dette; slått opp via SMS. Men det er du langt i fra alene om. Ifølge en undersøkelse foretatt av Chess og Respons Analyse har faktisk åtte prosent av norske mobilbrukere under 30 år brukt nettopp den taktikken.
- Tallet er høyt, og det er tydeligvis lett for at mer personlige ting tas på en enklest mulig måte. Mange er litt feige av seg og orker ikke en ansikt-til-ansikt-konfrontasjon, sier markedsdirektør Jarle Alvær i Chess.
For befolkningen totalt sett er imidlertid prosentandelen nede i langt mer hyggeligere tre prosent. Det er naturlig å anta at unge mobilbrukere oftere inngår korte eller useriøse kjærlighetsforhold, og i enkelte situasjoner kan det være vel så greit å gjøre det slutt via en tekstmelding. Da slipper man kanskje den ubehagelige ”oppvasken” som nærmest er obligatorisk, og for unge par trenger ikke det være en ulempe, nødvendigvis. Alvær i Chess hevder i alle fall at yngre generasjoner er mer vandt med å kommunisere via sms, og at det derfor ikke er så rart at mange faller for fristelsen å bruke SMS for å avslutte et kjærlighetsforhold.

 

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen