Dumper beilerene for deg

Har du noengang hatt problemer med å bli kvitt klengete folk på byen eller andre innpåslitne personer? Da hadde kanskje tjenesten The Rejection Line vært noe for deg. Dette er enkelt og greit et nummer man gir bort istedet for sitt eget til personer man ikke vil ha noe mer med å gjøre.

The Rejection Line er rett og slett et direktenummer til en stemme som forteller innringeren at den som gav vedkommende nummeret dessverre ikke ønsker å treffe deg igjen eller å ha noen form for kontakt med deg.

Innringeren presenteres siden med en rekke forskjellige alternativer som kan hjelpe dem med å dempe sjokket, for eksempel ved å få høre et sentimentalt dikt eller noen oppmuntrende ord fra en telefonsvarer. Selvsagt mens taksameteret enda tikker.

Tjenesten er foreløpig bare tilgjengelig i USA, men det er nok ikke umulig at det etterhvert vil dukke opp lignende tilbud andre steder i verden - tjenesten har nemlig eksplodert i popularitet takket være jungeltelegrafen og god mediedekning, og sentralen har allerede blitt oppgradert flere ganger for å håndtere den økende belastningen.

Flere kjendiser har visstnok allerede benyttet seg av tjenesten. For eksempel skal både Jordan og Elizabeth Hurley ha gitt bort nummeret til The Rejection Line til håpefulle og klengete friere.

De som måtte være interessert i å lese mer om tjenesten kan ta en kikk innom Rejectionline.com. Nummeret er forøvrig (+1) 212 479 7990.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen