Dukker dette ansiket opp i Sin City 2?

Et av spørsmålene som har knyttet seg til den etterlengtede "Sin City"-oppfølgeren, er om Mickey Rourke dukker opp igjen i rollen vi husker fra den første filmen. Og selv om den endelige bekreftelsen lar vente på seg, er Rourke positivt innstilt til tanken, ifølge et intervju med MTV.

Mickey Rourke som Marv i
Mickey Rourke som Marv i "Sin City".

Returnerer gjerne

Rourke har den siste tiden vært travelt opptatt med å spille hovedrollen i Darren Aronovskys film, "The Wrestler", og har dermed hatt oppmerksomheten rettet et annet sted enn mot den neste "Sin City"-filmen.

Men erfaringene fra den første filmen var gode, og han har et godt forhold til regissøren, noe som gjør at han neppe vil takke nei til en ny runde som den minneverdige karakteren Marv.

- Jeg har stor respekt for Robert Rodriguez. Det skremmer meg å tilbringe tre timer i sminkestolen, men hvis rollen er riktig skrevet ville jeg gjort det, for det var en god opplevelse, sa Rourke i intervjuet.

Travel regissør

Manuset til "Sin City 2" skal allerede for flere måneder siden ha blitt overlevert Rodriguez av forfatteren Frank Miller, men regissøren har den siste tiden vært opptatt med andre prosjekter, så det er foreløpig uvisst når innspillingen vil starte.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen