Duket for teknologimesse nummer 1

<em>Fra Cebit07</em>
Fra Cebit07

Cebit er intet mindre enn verdens største teknologimesse. Det er Deutsche Messe AG som står bak messen som har blitt arrangert i Hannover siden 1986. 4. mars braker det hele løs og først den 9. mars lukkes dørene igjen.

I fjor var det omlag 480 000 personer innom Cebit, fordelt på omlag 6000 utstillere og 280 000 kvadratmeter.

Hardware.no er som vanlig på plass i Tyskland for å kunne gi deg daglige rapporter og bildeserier.

Hva venter oss i år?

Nvidia har som kjent akkurat lansert GeForce 9600 GT. Vi regner med å få se ganske mange skjermkort i GeForce 9000-serien, kanskje også de kommende toppmodellene i 9800 GX2-serien.

AMD har også kalt inn til en stor pressekonferanse helt i begynnelsen av messen. Her skal det ikke forundre oss om det blir lansert noen trekjerneprosessorer, trolig med navnene Phenom 8400 og 8600.

Fra Intel venter vi å få se en rekke X48-baserte kort. X48 skulle egentlig ha kommet på slutten av 2007, men har blitt noe forsinket.

Det blir vel pent lite HD DVD-nyheter nå som det er kjent at både Toshiba og Microsoft stopper opp produksjonen. Men det betyr kanskje at vi får se noen spennende Blu-ray-nyheter?

Flashbasert lagring har modnet en hel del, likevel er det ikke så alt for mange produkter på markedet og prisene er heller ikke av den trivelige sorten. Vi regner med å se en rekke ulike SSD-enheter på årets Cebit.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen