Duket for priskrig

One call er den operatøren som i senere tid har vært villig til å strekke seg lengst for å være billigst. Nutel ga dem lenge kamp til målstreken med abonnementet Killbill, men måtte til slutt se seg slått etter et par ekstraomganger i prisringen.

I dag er det Ipea som topper bunnprislisten. På snedig vis har nykommeren manøvrert seg til topps med et abonnement som er skreddersydd etter målene Telepriser.no har lagt opp.

– 99 øre per minutt, som er prisen du betaler hos Ipea etter at gratisminuttene er brukt opp, er ikke en kurant ringepris. Fra det 71. ringeminuttet rakner denne skreddersømmen sting for sting, sier salgs- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One call.

Skal være billigst

– Hvordan vil dere møte utfordringen?


– Det er vanskelig å forholde seg til konkurrenter som så til de grader konstruerer løsninger. Vi ønsker ikke å lure kundene våre, men vi har sagt vi skal være billigst på mobiltelefoni.

– Og det vil si at…?


– Jeg sier ikke mer foreløpig. Du får vente og se, avslutter Sandaker.

Undervurderer kundene
– Vårt abonnement Apollon er markedets billigste for folk som ringer lite. Med dette abonnementet gir vi disse kundene et tilbud de kan nyte godt av, sier daglig leder Frank Bruland i Ipea.

– Er ikke abonnementet i realiteten som keiserens nye klær?


– Nei, den som sier det undervurderer kundene. Vi har flere abonnementer, og dette er vårt tilbud til de som ringer lite. Folk som ringer mye bør gå for andre abonnementer, for eksempel Ipea Hermes med en ringepris på 49 øre per minutt, svarer Bruland.

Og når Mobilen.no forteller Ipea-sjefen at andre har uttalt de skal være billigst, nærmest koste hva det koste vil, svarer han:

– Den utfordringen tar vi. Vi skal være på toppen av telepriser.no.

Det er duket for ny priskrig blant mobiloperatørene.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen