Du trenger bare én

Under årets CeBIT-messe kunne verdens største elektronikkprodusenter vise frem et vell av produkter til skuelystne messbesøkende. Det er imidlertid ikke bare de verdenskjente selskapene som var på plass i Hannover. Lille EarForce fra Norge var også til stede, og viste frem sin siste dings, en kombinert høyttaler og håndfri-enhet.

Håndfri-høyttaleren heter One, og kommuniserer trådløst med mobiltelefonen, mp3-spilleren eller andre enheter via blåtann. One er designet av Work i Oslo, av designeren Ian Sandmæl. Akustikeren Ragnar Lian har bidratt til med å utvikle lyden.

En enhet som One kan være nyttig i flere situasjoner. Har du en mobiltelefon med plass til musikk, kan du både spille av sanger og snakke i telefonen mens du kjører, uten å fikle med ledninger eller anlegget i bilen. Er du student og ikke har råd til stereoannlegg, kan One være en grei erstatning. Hvis noen ringer deg mens du hører på musikk, er det bare å trykke på én knapp, og prate i vei. Ones mål lyder på 23,0 x 5,2 x 2,7 centimeter. Vekten er på 475 gram.

EarForce har i følge Forbruker.no planer om å sette One i produksjon snart, og regner med å ha håndfri-høyttaleren i salg rundt august. EarForce trenger imidlertid en distributør, som kan hjelpe til med å få One ut på markedet. Derfor var en reise til CeBIT-messen et naturlig valg.

Vi ønsker oss selvsagt aller helst å komme inn å få solgt den i de store kjedene. Både mobilkjedene og forbrukerelektronikkjedene er interessante for oss, da "One" i grunn passer i begge disse segmentene av markedet, sier Solem til Forbruker.no.

Vil du vite mer om One, kan du ta en titt på EarForces nettsider.

(Kilder: Forbruker.no, EarForce)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen