Du kan vinne Xbox 360-spill

For Lips er Microsoft og Xbox 360 sitt svar på den enorme PlayStation-suksessen Singstar. Spillet lar deg synge med på populære sanger mens du konkurrerer med venner eller selve konsollen. Nå kan du vinne spillet.

Lanseres fredag
For i forbindelse med lanseringen av Lips: Number One Hits den 23. oktober kjører vi en konkurranse i samarbeid med Microsoft. Her er det mulig å vinne dette spillet som fokuserer på sanger de fleste av oss har et godt forhold til.

Blant de mange sangene som er en del av hitspakken til Microsoft er «vårt eget» Aqua. Dette har fått Microsoft til å kjøre en egen konkurranse i Oslo sammen med klesbutikken Utro, der deltakere denne uken kan være med i en sangkonkurranse i et av butikkens omkledningsrom, for anledningen gjort om til en privat diskoarkade. Her er det mulig å vinne billetter til en Aqua-konsert på Rockefeller på fredag.

I mangelen på omkledningsrom og private diskoarkader gjør vi det hele litt enklere. For å være med i konkurransen må du kun svare riktig på to spørsmål:
  1. Hva heter de fire medlemmene i Aqua (fornavn og etternavn)?
  2. I hvilket år kom Aquas hit Barbie Girl ut?
Send dine svar til konkurranse@teknofil.no før fredag 23. oktober klokken 06:00. Husk å merke e-posten med «Lips-konkurranse».

Fredag denne uken vil vi trekke ut tre heldige vinnere blant de korrekte bidragene til konkurransen. Disse tre vil vinne hver sin versjon av Lips: Number One Hits, som inkluderer selve spillet og to mikrofoner.

Her kan du se den offisielle traileren til spillet:Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen