Du kan vinne et nytt kamera
Teknofil

Du kan vinne et nytt kamera

Annonsør­innhold
Les hele saken »
I løpet av april vil Teknofil.no, i samarbeid med MSN, kjøre en fotokonkurranse der premien er totalt fire kameraer som er levert av Fujifilm. Målet med konkurransen er å ta det beste påske- eller vårbildet.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å sende inn ditt beste vår- eller påskebilde til denne e-postadressen: konkurranse@teknofil.no og merk e-posten med Fotokonkurranse April 09.

Du kan sende inn så mange bidrag som du vil og vi vil den 1. mai gå gjennom alle bidragene sammen med en profesjonell fotograf for å bedømme kvaliteten. Deretter kåres en vinner og tre andreplasser.

Premier fra Fujifilm
Førstepremien er et Fujifilm FinePix S1500, som er et lite kamera, men som gir hele 12 ganger zoom. Det er lett å ta med seg og bruke, men har allikevel mange avanserte funksjoner, som motiv- og ansiktsgjenkjenning, dobbel bildestabilisator, videoopptak og panoramafunksjon.De tre andrepremiene er Fujifilms vanntette Z33 WP-kamera. Dette er en helt ny vanntett serie som passer godt for den aktive brukere. Kameraet er kompakt, med mange av de samme funksjonene som S2500, men kan også tas med hele tre meter under vann.

Kriterier
Husk at bildet på en eller annen måte skal illustrere påske eller vår. Det kan både være behandlede og ubehandlede bilder som sendes. Alt i alt er det svært få begrensinger du har å forholde deg til.

Alle de leverte bidragene kan bli brukt i bildegallerier både på Teknofil.no, MSN.no og deres eventuelle søsterpublikasjoner. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen