Du kan fortsatt teste Windows 7
Teknofil

Du kan fortsatt teste Windows 7

Microsoft la forrige uke ut 2.5 millioner kopier av Windows 7 Beta 1 for at du kunne laste ned og teste førsteutgaven av deres kommende operativsystem. Det var det mange som ville.

Les vår test av Windows 7 Beta 1 her.

Ekstrem pågang
Pågangen for å lasten den prøveversjonen ble så enorm at Microsoft opplevde store serverproblemer på sin nedlastningsside. Dette medførte at mange ikke fikk tak på programmet og at Microsoft måtte fjerne siden inntil de hadde fått på plass bedre infrastruktur for å ta imot pågangen. På grunn av dette har Microsoft nå bestemt seg for å forlenge tidsfristen for at du kan laste ned en egen kopi og opphever grensen på 2.5 millioner nedlastninger.

- Som en følge av den enorme pågangen så ble nedlastningsprosedyren svært vanskelig. Dette tar vi nå følgene av og har tatt de nødvendige stegene for å sikre en god opplevelse. Vi har klart sett at mange av dere ønsker å teste Windows 7 Beta, som et resultat av dette har vi bestemt å oppheve den originale grensen på 2.5 millioner nedlastninger og la dere laste ned systemet de neste to ukene (frem til 24. januar), skriver Brandon LeBlanc, ansvarlig for utviklingen av Windows 7, på den offisielle Windows 7 bloggen.

Nå er siden oppe
Dette betyr at du nå kan laste ned betaversjonen av operativsystemet helt frem til tirsdag 24. januar uten å måtte frykte at det er tomt for nedlastninger. Da Teknofil forsøkte å komme inn på nedlastningssiden i helgen kom vi ikke gjennom. Nå virker der derimot som om systemet fungerer bedre.

Her kan du selv gå inn og laste ned betaversjonen av Windows 7. Betaversjonen vil kun fungere frem til 1. august 2009. Den offisielle og ferdige versjonen av Windows 7 er ventet å komme på markedet innen juletider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen