Du kan fortsatt bli testpilot

Alternativ tekst mangler

Den 20. august gikk fristen ut for å melde seg på Telenors pilottjeneste, hvor du kan bli trukket ut til å teste 3G-tjenester for operatøren.

Men nå har Telenor utvidet søknadsfristen til 29 august. I tillegg er det opprinnelige deltakertallet økt fra 250 til 500 deltakere. Årsaken er at pågangen har vært overveldende.

I løpet av testperioden, som varer ett år, skal deltakerne få teste ut både 3G-tjenester som allerede eksisterer, og nye hemmelige tjenester. Testpersonene skal teste hver tjeneste i én måned, for deretter å gi tilbakemeldinger til Telenor.

- Telenors ønske er å få vite hva du og folk rundt deg synes om tjenestene, hvordan du bruker dem og om du synes de er enkle å bruke, sier Berit Kjøll, divisjonsdirektør i Telenor, i et skriv til Amobil.no.

Som lønn for strevet får du ett eksemplar av Nokia N73 eller N80 til odel og eie.

Stort sett gratis
De fleste tjenestene vil være gratis å teste, mens noen må du betale litt for. Men skal vi tro Telenor, er det ikke snakk om store summer. Du skal nemlig ikke behøve å betale mer enn maksimalt 150 kroner per år.

Du må være 15 år eller eldre for å delta i pilottestingen. I tillegg må alle under 18 år ha skritflig samtykke fra foreldre eller foresatte for å få delta.

Det kan også være verdt å merke seg at du må ha privat Telenor- eller Djuice-abonnement for å kunne delta.

Mer informasjon om testene og hvordan du melder deg på, finner du på Telenors egne nettsider.

(Kilder: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen