Du kan få "fastpris" på mobil

Riktignok er det ikke ekte fastpris, siden det faktisk er en begrensning på 3 000 ringeminutter. Allikevel er det nesten nok til å kalle det fastpris, siden de aller færreste ringer mer enn 50 timer i løpet av en måned. Sitter du derimot mer i telefonen enn dette koster det 0,49 kroner per minutt.

Les også:

- Redder Killbill
- Nå er det slutt på mobilbonanza
- Gir bedrifter fastpris på mobil

Mye ekstra

Problemet med det nye mobilabonnementet Kontroll fra Mobildeal er vel at brukeren allikevel må betale flere andre avgifter i forbindelse med abonnementet. Ikke minst koster det 49 øre for å sette i gang hver samtale, noe som for så vidt er vanlig praksis hos andre aktører også.

Det er for så vidt greit at selskapet kaller abonnementet sitt for Kontroll. Spørsmålet er allikevel hvor mye kontroll du får, siden du må holde orden på hvor mange samtaler du tar hver dag for å vite hvor mye regningen blir på. Har du så mye som ti samtaler om dagen vil du ende opp med en ekstraregning på 147 kroner i måneden.

Dette er heller ikke iberegnet eventuelle meldinger og datatrafikk. SMS koster 49 øre, mens MMS koster 1,55. Datatrafikk har naturligvis egne priser. Videre er det en etableringsavgift på 279 kroner, i tillegg til at det er en porterings-/simkortavgift på 120 kroner.

Tredje mobilnettet

Selskapet Mobildeal er en underleverandør av Network Norway. Sistnevnte bygger nå Norges tredje mobilnett i samarbeid med Tele2 og mange regner med at dette vil føre til billigere priser som følge av presset det vil gi på de etablerte nettene til Telenor og NetCom.

Du kan lese mer om abonnementet og selskapet bak på nettsidene til Mobildeal.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen