Du kan bli filmstjerne med mobilen din

Regissøren Mike Figgis og mobilprodusenten Sony Ericsson har gått sammen om et prosjekt de kaller Life Captured, som går ut på å lage en film basert på bilder som er tatt med et mobilkamera. For å samle inn bildene har Sony Ericsson arrangert en konkurranse i 21 land, der en vinner fra hvert land vil bli plukket.
 
Norge er blant de 21 landene som er inkludert i prosjektet, noe som betyr at du har sjansen til å få dine bilder med i filmen. Den vil for øvrig bli vist på Raindance-festivalen i London i oktober 2008.
 
Leaving Las Vegas
Mike Figgis har blant annet regissert filmen Leaving Las Vegas, med Nicholas Cage i hovedrollen, og vært gjesteregissør i TV-serien Sopranos. Filmen han nå skal lage vil få navnet Life Captured, og skal være basert på bilder og videoklipp tatt med Sony Ericsson-mobilen C902. Bildene du sender inn i første omgang, trenger imidlertid ikke å være tatt med dette kameraet.

– Å lage en film av privatpersoners egne bilder er en stor utfordring, men jeg ble umiddelbart inspirert av Sony Ericssons ambisjoner om å vise en usett side av livet fra så mange ulike land, sier Figgis i en pressemelding.
 
Vinnerne får en C902-mobil
Dersom du vinner konkurransen i Norge, vil du få tilsendt en Sony Ericsson C902. Du vil deretter få fire uker til å produsere bilder og videosnutter som skal brukes i filmen. Dette gjelder også for vinnerne i de øvrige landene.
 
Fem av de totalt 21 vinnerne blir også plukket ut av regissøren til å delta på en VIP-reise til London for å overvære premieren.
 
Ønsker du å delta i konkurransen, må du sende inn dine bilder her. Det er i skrivende stund ingen fra Norge som har sendt inn bilder til Life Captured.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen