Du må vente lenge på Xbox One
Teknofil
(Bilde: Audun Rodem/Gamer.no)

Du må vente lenge på Xbox One

Microsoft bekrefter dato for salgsstart i Norge.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det har vært kjent en stund at Xbox One ville komme i salg her til lands i september. Det kunne Gamer.no melde i slutten av mars, etter at Microsoft hadde satt Norge på en lang liste med land som skulle få konsollen etter sommeren.

Nå har Microsoft Norge sendt ut en pressemelding, hvor de slår fast at salgsstart for Xbox One skjer fredag 5. september.

Ingen pris ennå

I den ordinære salgspakken får du selve konsollen, med 500 GB lagringskapasitet, Blu-ray-spiller og innebygget WiFi, samt én kontroller og to ukers Xbox Live-medlemskap. 

I tillegg kan du kjøpe en konsollpakke som inkluderer bevegelsessensoren Kinect. Dette er ifølge Microsoft beregnet på deg som ønsker biometrisk innlogging, styring med håndbevegelser, videosamtaler via Skype og støtte for spill som Kinect Sports Rivals, Dead Rising 3 og Project Spark. 

Prisen på de to konsollpakkkene er imidlertid ikke bestemt ennå.

Meld deg på prisvarsel fra Prisguide, så får du beskjed om når og hvor du kan kjøpe Xbox One. Er du utålmodig kan du for øvrig kjøpe en importert versjon i enkelte nettbutikker allerede nå, til rundt 4000 kroner. Sonys PlayStation 4, som er offisielt lansert i Norge, koster omtrent det samme, ifølge Prisguide.

Guide: Den nye konsollgenerasjonen:
Her er de viktigste forskjellene på Xbox One, PlayStation 4 og Wii U » (Gamer.no)

(Kilder: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen