Du kan være Bruce Lee i EAs nye slåssespill
Teknofil
(Bilde: EA Sports UFC)

Du kan være Bruce Lee i EAs nye slåssespill

Likheten er slående.

Det er ikke mange månedene til slossespillet EA Sports UFC til PlayStation 4 og Xbox One tar plass i et hjørne av butikkhyllen.

Er du en MMA-fan vil du utvilsomt like nyheten som EA Sports kommer med i dag: Deres "Mystery Fighter" er nemlig ingen ringere en kampsportlegenden Bruce Lee.

– Når vi hørte at det var en mulighet for å ta med Bruce Lee i EA Sports UFC, ble alle sammen veldig forventningsfulle, men også litt nervøse. Ingen vil prøve å gjenskape et legendarisk ikon som ham og tabbe seg ut, sier sjefsutvikler Brian Hayes i EA Sports UFC i en pressemelding.

EA har tidligere avslørt store navn i slosseverden på lignende vis, slik som Forrest Griffin, Chan Sung Jung og Costas Philippou. Lee blir derimot av mange ansett for å være i en egen liga.

Foto: EA Sports UFC

Tro kopi

Hayes og EA skal ha fått tilgang til et enormt videoarkiv av Lee, samt en avstøpning av fighteren. Dette skal ha gitt dem alle forutsetninger for å lage en tro spillkopi av den mektige Bruce Lee.

– Dette ser ikke bare ut som Bruce Lee. Det er Bruce Lee. Måten han beveger seg, kampstillingen hans, den smidige fysikken, knusende hurtigheten, signaturangrep og medfølgende rop og lydeffekter, skryter Hayes.

Spillet skal komme i salg i 17. juni, 2014 (USA-dato).

Se trailer på vår søsterside Gamer.no:
Svært realistisk slåssing i det nye UFC-spillet »

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen