(Bilde: Bang & Olufsen)

Du gjetter aldri prisen på denne TV-en

Bang & Olufsen med 85-tommers designerskjerm.

Høres det fristende ut med en 85 tommer stor TV, som i tillegg til å være diger har et elegant design og høyst moderne LED-teknologi? Ja, en slik en kunne gjerne ha hengt på veggen vår, gjerne med et motorisert veggfeste for å justere vinkelen på skjermen og en høyttaler som automatisk kommer ut av skjermen.

Før vi ser nærmere på den nye designerskjermen fra Bang & Olufsen, kan vi opplyse om prisen. For anbefalt markedspris er på den nette sum av 179 995 kroner!

Vi tenkte kanskje at det var det motoriserte veggfestet (eller gulv/bordfestet) som kostet flesk, men nei da – det kommer i tillegg til prisen. Du blir også nødt til å ta deg råd til å kjøpe 3D-briller, for dette følger heller ikke med.

TV-en har naturligvis ultra-høy oppløsning i form av 4K, og skal ifølge nettsidene til selskapet ha svært bra kontrastnivå. Øverst på skjermen har de plassert en sensor, som til enhver tid måler lysnivået i rommet og deretter automatisk justerer bildet for optimal visning.

Til og med når skjermen brukes under maksimalt dagslys skal man ha optimal bildekvalitet. Utover dette har skjermen også et omfattende lydsystem, der en lydplanke automatisk senkes ut fra TV-skjermen når den er i bruk. I tillegg får du også tilbudet om å gravere fjernkontrollen med familienavnet ditt, eller en annen tekst på inntil 29 tegn.

Du kan lese mer om «BeoVision Avant» på nettsidene til selskapet, eller selv dra innom en Bang & Olufsen-butikk og se om TV-en virkelig er verdt pengene.

Dette skal være verdens dyreste TV:
Hvor mye ville du betalt for en 370-tommer?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen