Dropper Windows Vista Beta 2

For seks uker siden slapp Microsoft slapp desember-utgaven av en teknologiforhåndsvisning (CTP) av Windows Vista. Microsoft hadde opprinnelig tenkt å slippe Windows Vista Beta 2 i første halvdel av neste år, men mye tyder nå på at Beta 2 ikke blir sluppet i det hele tatt. Microsoft har istedet planer om å satse kun på CTP-utgaver hvert kvartal, ifølge Jim Allchin i Microsoft i et intervju med eWeek.

Den første CTP-utgaven for 2006 er ventet i februar og den skal leveres til utvalgte Technology Adoption Program (TAP) testere. Dette er en enterprise-CTP for bedrifter. Den skal blant annet gjøre det mulig å installere Windows Vista på toppen av Windows XP. Den skal trolig også ha Windows Sidebar pane, men dette er ikke helt sikkert ennå.

Den andre Windows Vista CTP-utgaven kommer i løpet av første kvartal, og den tredje CTP-utgaven kommer trolig i april. Den siste CTP-utgaven skal i utgangspunktet få navnet Beta 2, men det blir ikke noen tradisjonell betaversjon. Det blir heller ingen tradisjonell slippkandidat, det vil si en utgave av Windows Vista som i utgangspunktet er klar for markedet. Det blir kun CTP-utgaver hele veien. Tanken bak kun CTP-utgaver er at brukere vil kunne teste disse tidligere enn med tradisjonelle betaversjoner.

Windows Vista skal per i dag ifølge Allchin være ferdig utviklet når det gjelder antall funksjoner, men det er mulig at de vil kutte noen funksjoner før den endelige versjonen slippes.

Kilder: eweek.com, microsoft-watch.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen