Dropper sex for mobilen

I løpet av bare noen få år har mobiltelefonen gått fra å være et hendig hjelpemiddel til en av våre kjæreste eiendeler. Tidligere har Mobilen.no skrevet at 1 av 5 velger å svare mobilen under akten, og nå ser avhengigheten ut til å ha nådd nye høyder.

Nå svarer nemlig hver fjerde kvinne at hun heller dropper å ha sex enn å måtte være uten mobiltelefonen i en måned.

Menn vil ha sex
Når menn ble gitt det samme spørsmålet hadde pipa en annen lyd. Ikke en eneste av guttene foretrakk en måneds sølibat fremfor en måned uten mobiltelefonen.

Tallene fra Dial-a-Phone viser også at 42,5 prosent av alle kvinner og 30 prosent av alle menn ville vurdert å svare mobilen mens de hadde sex. Dette er noe høyere enn tallene Virgin Mobile oppga for bare et halvt år siden.

Kortvarig
Forholdsekspert Flic Everett i Dial-a-Phone tror kvinner ville tenkt seg om en gang til dersom de måtte avstå fra sex på livstid og ikke bare en måned.

- Å gå uten sex en måned ville være en straff, men for mange allikevel mindre ille enn å måtte være uten mobiltelefonen en hel måned. Dersom det var spørsmål om livslangt avhold, tror jeg alle kvinner ville valgt sex, sier han ifølge nettstedet phonecontent.com.

Ser vi bort fra tåpelige ultimater mellom sex og mobil, tror Everett at mobiltelefonen kan være med på å piffe opp sexlivet.

- Forhold kan fort bli kjedelige hvis vi lar det bli en vane, men å sende flørtende tekstmeldinger eller en sexy bildemelding midt på dagen kan overraske og glede partneren din, så de bruker resten av dagen på å glede seg til kvelden, sier han.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen