Dropper HTC-samarbeid

Sony Ericssons toppmodell Xperia X1 er utviklet av HTC. Den neste toppmodellen ser imidlertid ikke ut til å bli produsert av noen HTC-fabrikk. 

På lillejulaften skrev det kinesiskspråklige Commercial Times at Sony Ericsson heller starter et samarbeid med Taiwan-baserte Mobinnova. Selskapet skal produsere den neste Windows-mobilen for svensk-japanerne, som etter alt å dømme er Xperia X2.

Toppmodellen har alt

Mobinnova har allerede erfaring med Windows-mobiler, og har blant annet et eget fingervennlig touch-grensesnitt som ligner HTCs Touch Flo 3D. Flaggskipet heter Mobinnova Ice, og har det meste av teknologi innabords.

Av tilkoblingsmuligheter har Ice både Super-3G og Wi-fi som gir gode surfehastigheter over mobilnettet eller trådløse nettverk. GPS, RDS-radio og Bluetooth med A2DP er også på plass. Skjermen er en tre tommer stor trykkskjerm. Telefonen har imidlertid ikke fullt tastatur. 

Bare en pekepinn

Mobinnova Ice er selskapets toppmodell, men det er trolig likevel ikke denne som er Sony Ericssons Xperia X2. Forgjengeren, Xperia X1, ble nemlig designet av Sony Ericsson selv. Også brukergrensesnittet på toppen av Windows Mobile er det Sony Ericssons egne ingeniører som står for.

(Kilder: digitimes.com)

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen