Dropper antivirus i Windows Vista

Allchin reiser for tiden rundt i USA for å promotere Windows Vista, og det var i et intervju med CRN at han avslørte planene for Windows Vista. Microsoft har tidligere demonstrert Windows OneCare Live, en løsning som har beskyttelse mot spyware og virus, samtidig som den tar sikkerhetskopier av dine filer og holder datamaskinen din oppdatert. OneCare kommer ikke til å bli levert sammen med Windows Vista og vil sannsynligvis bli solgt som en ekstra sikkerhetspakke.

Windows Defender, tidligere kjent som Windows Antispyware, vil bli levert med Windows Vista. Allchin avslører i intervjuet at det ikke er noen teknisk grunn til å ikke inkludere OneCare i Windows Vista. På spørsmål om hvorfor selskapet har valgt å droppe OneCare fra Windows Vista, svarte han at "det er komplisert." Det medfører sannsynligvis at selskapet har funnet en annen forretningsmodell for produktet, og at de kommer til å selge det som et separat sikkerhetsprodukt.

Flere har vært bekymret for at Microsoft kom til å integrere sin sikkerhetsløsning med operativsystemet, og effektivt fjerne markedet for mange av dagens sikkerhetsleverandører slik som Symantec, McAfee og F-Secure.

Allchin fremhever at Windows Vista likevel vil være milevis foran Windows XP SP2 når det gjelder sikkerhet. - SP2 var et bra system, men sammenlignet med Vista er det natt og dag, sa han.

Kilder: CRN, The Register

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen