(Bilde: Motorola)

Dropper Europa?

Google legger om Motorola-strategien.

Det kan gå mot slutten for Google-eide Motorola i de fleste europeiske land. I alle fall blir det full stans i leveransene ut året, skal vi tro en anonym kilde Amobil har snakket med, som har nær kjennskap til situasjonen i Norge. Vedkommende har selv fått følgende forklaring fra sine kontakter:

"Google har grunnet en strategisk vending endret fokusområder, og vil ikke levere nye Motorola-varer inn til Europa i 2012. (Frankrike, Tyskland og England vil fortsatt motta.) Service vil bli opprettholdt i henhold til norsk lov."

Det er imidlertid uvisst om dette er en midlertidig stopp i leveransene til Norge og resten av Europa – med unntak av de tre største markedene – eller om Google har planer om å relansere merkevaren senere. Foreløpig forholder de seg tause.

– Vi har desverre ikke noen kommentarer til Motorolas situasjon, sier Googles danske pressetalsperson Christine Sørensen til Amobil.

Sparker 15 PR-folk

Selv om Storbritannia står på listen over land som skånes i førsteomgang, melder Marketingmagazine.co.uk i dag at 15 PR-folk mister jobben. Totalt har Motorola hatt 250 ansatte i Storbritannia.

Vi har forsøkt å kontakte Motorola i ulike saker de siste to månedene uten å få svar, selv via det norske PR-byrået de bruker.

(Kilder: Marketingmagazine.co.uk)

Kommentarer (8)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen