Dropp RiksTV-dekoder med Samsung

Det har vært mye forviring rundt hva du faktisk trenger for å ta inn TV-signal via det digitale bakkenettet. Både antenne, dekoder og kortabonnement kan være et styr å holde orden på. Samsung vil nå gjøre det enklest mulig.

67 apparater klarert
De har nå fått godkjent hele 67 apparater for mottak av det digitale bakkenettet. Det betyr at du hverken trenger dekoder eller eget programkort for å ta imot NRKs åpne sendinger. Apparatene kan ta inn MPEG4-kanalene som bakkenettet sender i rett inn i apparatet.

- Samsung er nå leveringsklare med et meget bredt utvalg TV modeller for RiksTV, og slik får kundene tilgang til det digitale bakkenettet på en meget enkel måte, sier Paal Anders Jansen, salgssjef for lyd og bilde i Samsung Norge, ifølge pressemelding.

Kan kombineres med RiksTV-programkort
Om du vil ha tilgang til andre kanaler må du fortsatt gå til innkjøp av et programkort og et abonnement fra Rikstv. For å koble kortet til Samsungs apparater må du benytte en CAM, en kortmodul, som stikkes inn i en egen slot i apparatene.

Både Sony og Panasonic har tidligere lansert apparater som kan ta inn bakkenettsignalene direkte. De 67 apparatene som nå er godkjent er utvalgte modeller i Samsungs 4-, 5-, 6-, 7-, 8- og 9-serie.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen