(Bilde: Ian Lamont / Flickr)

Dropbox: – Vi er best

Frykter ikke konkurransen fra Apple, Microsoft og Google.

Dropbox er én av de største tilbyderne av nettskytjenester der ute, og har holdt på helt siden 2008. Siden den gang har giganter som Apple, Google og Microsoft kastet seg for fullt inn i «cloud»-kampen, men Dropbox-sjefen selv, Drew Houston, fnyser av konkurransen.

På en konferanse nylig skal Houston ifølge danske Computerworld ha uttalt at rivalene nærmest kopierer, framfor å innovere.

– Derfor er vi best

Houston peker på at Dropbox har mange års erfaring med nettskytjenester, og at deres forsprang gjør dem i stand til å oppdage utfordringer som ikke engang kundene har innsett er til stede.

– Du oppdager og løser mange av problemene vi opplever kun ved å faktisk bygge produktet og samle inn nok data til å se dem, skal han ha uttalt.

Dropbox-direktøren peker også på en annen faktor som etter hans mening gjør Dropbox bedre enn konkurrentene: Plattformuavhengigheten. Dropbox er tilgjengelig på alle plattformer, mens Microsofts SkyDrive og Apples iCloud er tett sammenknyttet med aktørenes egen maskinvare og programvare.

Skylagringens konge har mange gjemte funksjoner du bør kunne:
Bli en Dropbox-mester med ti enkle tips »

(Kilde: Computerworld DK)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen