Dropbox kjøper populær e-postapp for iPhone

Dropbox kjøper populær e-postapp for iPhone

Kan ha betalt så mye som 100 millioner dollar for Mailbox.

Dropbox har annonsert at de har kjøpt opp Orchestra, selskapet som står bak e-postklienten Mailbox. Denne e-postklienten har fått mye omtale i det siste, og interessen for den skal ha blitt så stor at produsenten måtte se seg nødt til å operere med venteliste for å få lov til å ta i bruk appen. Om det virkelig har vært nødvendig å slippe inn noen få brukere av gangen i testperioden, eller om dette bare er et pr-stunt, er vi usikre på.

Les også: Denne appen står folk i kø for (Amobil.no)

Mailbox lover blant annet at den skal gjøre det enklere å organisere e-posten din, blant annet med funksjoner for å raskt arkivere e-post eller flytte e-post til søppelkassen, samt "slumrefunksjon" for e-post du må ta tak i senere.

"Dropbox erstatter ikke mappene på harddisken din: den gjør de bedre. Det samme gjelder for Mailbox. Den erstatter ikke e-posten din: den gjør den bedre. Enten det gjelder din Dropbox eller din Mailbox, så ønsker vi å finne måter å forenkle livet ditt", skriver Dropbox i et blogginnlegg.

Høy pris

Dropbox har ikke sagt noe om hvor mye de har betalt for Mailbox, men ifølge kilder GigaOm har snakket med kan det dreie seg om mellom 50 og 100 millioner dollar – altså opptil 580 millioner kroner.

Kildene forteller også at Mailbox var i samtaler med Yahoo, men fikk et bedre bud fra Facebook. Men det var altså Dropbox som til syvende og sist fikk tilslaget.

Dropbox skal være verdt rundt 4 milliarder dollar.

Les også: – Dropbox kan være et mareritt for bedriften

(Kilde: GigaOM, Dropbox)

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen