Det føles nok litt anerledes å ha kontroll over et 300-tonns beist i lufta enn en liten 2-tonns bil på motorveien. (Bilde: David Rodrigo)

Drømmer du om å være flypilot?

Slik ser flyturene ut fra cockpiten.

Alle har nok en liten drøm om å fly. Enten ved å bare løfte føttene fra bakken og sveve ivei, eller å faktisk sette seg bak spakene til et 300-tonns metallbeist, trykke på et par knapper, si farvel til kontrolltårnet og fly over horisonten.

Antageligvis får de fleste av oss aldri muligheten til å prøve noen av delene. En trist innrømmelse, og hadde det ikke vært for piloter som David Rodrigo ville vi ha vært nødt til å fortsette å måpe uforstående mens disse gigantiske flygende maskinene trosser tyngdekraften gang på gang.

Youtube-hit

Rodrigo har nemlig lagt ut drøssevis av videoer på Youtube, hvor han har filmet flere av høydepunktene ved turene sine. Videoene inkluderer blinkskudd av både sør-amerikansk natur og byer sett fra flyvinduet, alt sammen mens Rodrigo styrer flyet.

Kombinert med bakgrunnsmusikken blir det hele et vakkert sammensurium for sansene. Under ser du et par av videoene han har lagt ut:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen