Drømmen om Leica M9

En drøm.
En drøm.

Her i Norge har vi helt klart våre økonomiske bekymringer slik som alle andre. I dag fikk vi for eksempel e-post fra en fattig fotograf som ikke en gang har råd til en Leica M9 + noen objektiver. Det koster mindre enn en bolig, og ikke mer enn en grei bruktbil, så her er det helt klart en mann som sliter økonomisk, og desperasjonen til tross, vil han ikke selge en nyre for å få råd.

Siden 53 000 kroner + optikk er vanskelig å skaffe til veie, og vanskelig å forsvare for en familiemann, må man finne på noe lurt, og desperasjon fører til kreativitet. Så fotografen fra Stavanger har satt opp en nettside, leicadream.com der han tilbyr litt av hvert for å få penger til det.

Man kan betale litt for å få bildet sitt på forsiden hans, du kan kjøpe t-skjorter eller andre ting med festlig motiv på, du kan kjøpe programvare han har utviklet eller du kan donere penger.

Kjøp en t-skjorte og bidra til å oppfylle en drøm.
Kjøp en t-skjorte og bidra til å oppfylle en drøm.

Han legger ikke skjul på at han vil du skal betale, men det gjøres på en ganske humoristisk måte, og han sier at siden dreier seg like mye om drømmen, som om pengene. Så med mindre noen leser siden på en tidlig mandag før første kaffekopp, bør det ikke fornærme så veldig mange.

Så hvis du er av det litt merkelige slaget, som gjerne vil at en totalt fremmed person skal få fotoutstyr som er mye bedre enn det du har, så er det bare å ta en kikk på siden og se om du blir fristet.

Det er lov å drømme.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen