Motorolas Milestone i åpen tilstand. (Bilde: Motorola)

Droid kommer til Europa

Milestone i lukket tilstand. (Foto: Motorola)
Milestone i lukket tilstand. (Foto: Motorola)

Amerikanske Motorola har bestemt seg for å slippe Android-mobilen Droid i Europa. Telefonen kommer imidlertid til å ha et annet navn, nemlig Milestone.

Vi har tidligere skrevet om telefonen, da under navnet Droid. Det ser ikke ut til å være store forskjeller mellom de to telefonene bortsett fra nettverkstøtten.

Les mer om Droid/Milestone »

Milestone er i aller høyeste grad en smarttelefon, og operativsystemet Android lar deg installere et utall ekstraprogrammer. I tillegg kan du i stor grad påvirke menyenes utseende slik at de er tilpasset ditt bruk.

Android 2.0

Den nye telefonen har i tillegg versjon 2.0 av Android. Denne versjonen har blant annet synkronisering mellom telefonkontaktene dine og Facebook-kontaktene dine. I tillegg har operativsystemet en ny versjon av Google Maps, en egen egen Youtube-widget og flere instillingsvalg.

Les mer om Android 2.0 »

Telefonen har en 3,7 tommer stor kapasativ trykkskjerm, og i tillegg et fullt qwerty-tastatur. Milestone er forøvrig en av veldig få Android-telefoner som har dette foreløpig. Skjermens oppløsning er på 854 x 480 piksler.

Tyskland og Italia først

I første omgang er det Tyskland og Italia som først vil få se Milestone i butikkene. Når resten av Europa vil få telefonen mellom hendene, er foreløpig usikkert.

Nettstedet Boy Genius Repost har allerede laget en sniktitt av Motorolas Droid/Milestone. Den kan du lese på deres egne nettsider »

Vil du lese mer om Milestone fra produsentens selv, kan du ta en titt på telefonens egne nettsider.

(Kilde: Motorola, Boy Genius Report, Phandroid)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen