Dristig SMS-stunt

 

Kunstneren Johannes Gees har startet prosjektet Helloworld, som innebærer at vi de neste tre dagene får muligheten til å kringkaste tekstmeldinger med gigantiske bokstaver på alt fra fontener til skyskrapere via kraftige laserprojektorer, som er koblet til en meldingssentral.

Tidspunktet for den heller lite diskrè meningsytringen er valgt med tanke på FNs pågående verdenstoppmøte for informasjonssamfunnet, men det er ikke et krav at meldingene som vises skal være relatert til dette. I følge den offisielle hjemmesiden til Helloworld kan vi nemlig forvente at alt fra korte politiske budskap til kjærlighetserklæringer vil bli formidlet gjennom projektorene.

Innbyggerene i fire storbyer får gleden av å kunne betrakte tekstmeldingene i gigantformat. Disse er New York, Mumbai (tidligere kjent som Bombay), Rio De Janeiro og selvfølgelig Genève, som er basen for FN-møtet. I denne byen skal budskapene vises på vannet i en fontene, som står over 100 meter opp i luften.

Alle som måtte ha noe på hjertet, enten det dreier seg om kjærlighetssorg eller en vits som de kunne tenke seg å dele med verden, kan sende budskapet via Helloworlds hjemmeside, som også inneholder live bilder av showet.

Det går selvfølgelig også an å sende tekstmeldinger fra mobiltelefonen. Nummerene for de forskjellige byene er som følger:

Mumbai:           
   +44 77 8148 40 40

Genève:
  +44 77 81 48 40 10

Rio De Janeiro:
  +55 21 88 91 55 90

New York:
  +44 77 81 48 40 48

Prisen man betaler for å sende tekstmeldingene avhenger av hvilken operatør og hvilket abonnement man bruker. Arrangørene tar seg ikke betalt for tjenesten. Så nå har du altså muligheten til et par sekunder med anonym berømmelse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen