Dreamhack Winter 2006 åpner i dag

Alternativ tekst mangler

Klikk for større bilde

Sverige, Jönköping kommune og Elmia messesenter er fra i dag og frem til 3. desember stedet hvor Dreamhack Winter 2006 arrangeres. Det er satt opp plasser til 7500 deltakere, og totalt forventes over 10 000 deltagere medberegnet dagsbesøkende som får lov til og ha med datamaskin.

Dette er faktisk første gangen undertegnede er på LAN og ikke deltar selv, eller har noe med arrangementet å gjøre. Jeg er turist og skal forsøke beskrive litt av det som skjer på Dreamhack Winter 2006.

Foruten det glade vanvidd av datamaskiner, 1000-vis av liter med drikke og høy lyd, så er det lagt opp til mange aktiviteter hvor deltakerne skal komme seg bort fra sin egen PC. Det er sittegrupper med sakkosekker, Nintendo har en stor stand hvor Wii skal demonstreres, samt at Tech Sweden er tilstede hvor vår egen Sturla (Stoolman) vil være tilstede fra og med fredag 1. desember for å demonstrere overklokking.


Alternativ tekst mangler
Klikk for større bilde

Antallet jenter på DH 2006 er også imponerende, mye grunnet en egen turnering for jenter. På min vandring gjennom de to enorme hallene hvor DH 2006-deltakerne sitter, ble det flere steder observert kun jenter.

I tillegg til de to store hallene hvor deltakerne sitter med sine datamaskiner, er det et eget område for sponsorer og butikker hvor du kan få kjøpt alt du trenger til din datamaskin. Ved siden av området for sponsorer ligger området hvor finalene i CS 1.6, Warcraft 3, FIFA 06 osv vil holdes. Det er bygd opp en scene med tribune hvor kamper vil spilles gjennom hele arrangementet, samt at alle finaler vil foregå der.


Alternativ tekst mangler
Klikk for større bilde

Mat og drikke er heller ikke noe problem på DH 2006. Rundt i Elmia messesenter kan man få kjøpt Jolt Cola med ekstra koffein, hamburgere, brus, toast og snacks.

Konkurransene på DH 2006 starter i kveld kl 20.00, og all informasjon relatert til DH 2006 finnes på deres hjemmeside http://www.dreamhack.se.


Alternativ tekst mangler
Klikk for større bilde

Vi kommer tilbake med flere rapporter etter hvert.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen