Dragon Ball Z i Mexico

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den mexicanske avisen El Norte melder at 20th Century Fox vil filme rundt 85 prosent av filmen "Dragon Ball Z" i Durango, Mexico. Det blir litt av en geografisk flytt når filmselskapet, som har gitt filmen et budsjett på over 530 millioner kroner, egentlig hadde tenkt å starte innspillingen i Montreal, Canada. Mannen som skal føre regien er James Wong. Han har blant annet laget "Final Destination".

Snart skal disse karene over til det store lerretet.
Snart skal disse karene over til det store lerretet.

- Durango møter kravene når det kommer til hotel, personell og service når det gjelder transport, utstyr, stunts og restauranter. Filmen vil gi byen 750 arbeidsplasser og er derfor en viktig strøm av penger for oss, sa turistsjefen i byen, Susana Elósegui Cross, til den meksikanske avisen.

Begynner snart

Settene vil bli bygget denne måneden. Filmingen vil da begynne i januar neste år og fortsetter frem til mars. Likevel kan ikke "Dragon Ball Z" fullføres i Durango. Filmteamet forflytter seg derfor til Estado De México for å filme ved Nevado de Toluca - en viktig vulkan.

Når filmen kan være premièreklar helt nøyaktig er fortsatt ukjent, men ifølge IMDb.com kommer den en gang i løpet av 2010.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen