Dra på fotoutstilling
(Bilde: Arne Strømme, All Rights Reserved)

Dra på fotoutstilling

Moldefotograf Arne Strømme stiller ut i Oslo.

Er det lenge siden du har vært på fotoutstilling? Nå har du iallefall sjansen til å få med deg en fotoutstillingen av Moldefotografen Arne Strømme. Strømme vant fotokonkurransen "Årets fotograf" på fotonettstedet foto.no i 2011, og en del av premien var altså en fotoutstilling.

Les også: Dette er årets bilde

"Uro", som er navnet på ustilllingen, arrangeres 24. til 26. august. Den berører fotografens inntrykk etter at han ble skutt og hardt skadet etter terrorangrepet på Cafe Leopold i Mumbai i 2008. Den er også fotografens første utstilling etter denne hendelsen. Derfor er utstillingen viktig for Strømme, som hadde et sterkt behov for å uttrykke den sterke opplevelsen gjennom fotografier: - Det er ikke mulig å flykte fra seg selv når man har gjennomlevd en så traumatisk hendelse, har Strømme uttalt til foto.no.

Les også: Årets bilde kåres i morgen

Utstillingen består av en serie sort/hvitt-bilder der de fleste er hentet fra India. De er bildebehandlet og lagt til digtalt støy, for å underbygge "Uro"-temaet som går igjen i utstillingen. Ønsker du å ta turen til utstillingen og se bildene er det åpent 24. august fra 18 til 23, og 25. og 26 august mellom kl 12 og 18. Fotografen vil være tilstede i galleriet gjennom hele utstillingsperioden. Den finner sted i Cyan:studio i Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo.

Les også: Strider om årets bilde

Kilde: Pressemelding fra foto.no

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen