Dot fanger video i 360 grader for iPhone

Spennende designprosjekt får finansiering.

Dot er et prosjekt på kickstarter.com – en nettside som lar designere, oppfinnere og andre presentere sine prosjekter og deretter få muligheten til å finansiere dette gjennom pengedonasjoner fra leserne.

Kort fortalt er Dot et lite objektiv som kan filme i 360 grader og en app som kan bli brukt sammen med smarttelefonen iPhone 4. Man fester enkelt og greit objektivet til sin iPhone 4 og laster ned appen, og dermed kan man filme verden rundt seg som aldri før.

Finansieringssuksess

Prosjektet er ledet av designeren Jeff Glasse og objektivet som blir tatt i bruk stammer fra Kogeto. På Kickstarter var målet å nå 20 000 dollar, men prosjektet har nådd hele 89 900 dollar i skrivende stund fra interesserte velgjørere.

– Vi vil heller legge ned kameraet og nyte festen, sier representanter fra Kogeto. – Våre hemmelige betatestere har allerede hatt mye moro med å ta den (Dot) til konserter, parken, på moped i Italia, og å vise trange leiligheter til mødre rundt omkring i verden.

Sjekk ut denne testvideoen av Dot i aksjon:


– Vi har brukt de siste månedene på forskning, design, prototyping og koding. Dette betyr at vi har fungerende maskinvare og programvareprototyper, avslutter Kogeto-folkene.

Se denne videoen fra Kickstarters nettside hvor Dot-prosjektet blir presentert:


Din mening

Hva tror du om Dot? Er det noe du ville ha gått til anskaffelse av? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: Kickstarter)

Kommentarer (7)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen