Doro med nye eldremobiler

- Interessen for enkle mobiltelefoner blir stadig større. Eldre forbrukere har begynt å få øynene opp for mobiltelefoner med større taster, tydeligere skjerm og stor grad av brukervennlighet. Doro slipper nå ytterligere to modeller – Doro HandleEasy 328gsm og 330gsm, skriver selskapet i en pressemelding.

Fargeskjerm og radio
HandleEasy 330gsm, er i likhet med Doros øvrige mobiltelefoner utformet etter målgruppens egne ønsker og behov. Telefonen har store taster og en fargeskjerm med høy kontrast som gjør det enkelt å taste inn og se telefonnummer og tekstmeldinger, men skal ha en lommevennlig størrelse.

Telefonen er dessuten utstyrt med SMS-funksjon, FM-radio, lommelykt, vibrasjonssignal og høyttalerfunksjon.

Ikke homogen gruppe
– For oss har det vært viktig ikke å betrakte eldre mennesker som en homogen gruppe. Behov og personlig smak hva gjelder mobiltelefoner er like variert for eldre som for yngre forbrukere. Derfor føles det godt å kunne tilby et alternativ også for de eldre som etterspør funksjoner, slik som å sende tekstmeldinger eller lytte til radio, men som fortsatt ønsker en tydelig og enkel mobiltelefon, sier Frode Gretland, salgssjef i Doro Norge.


Doro lanserer også en oppgradering av modellen Doro HandleEasy 326gsm, HandleEasy 328gsm. Telefonen er utstyrt med telefonbok med plass til opp til 100 navn og nummer, en tydelig skjerm og muligheten for å motta sms.

Salgsstart om ca en uke
HandleEasy 328gsm kommer i fargene sort og hvit, mens HandleEasy 330gsm kommer i fargene sort og perlemorshvit. Begge kan kjøpes i telekom- og elektronikkbutikker over hele landet fra og med midten av juni. Prisen vil være på henholdsvis 1200 og 1400 kroner. HandleEasy 328gsm kommer også til å finnes tilgjengelig i butikker som spesialiserer seg på produkter for eldre forbrukere.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen