Donald Duck formidler it-stillinger

Teknofil Donald Duck formidler it-stillinger

Donald Duck formidler it-stillinger

I kampen om de lyseste it-hodene går e-vita nye veier

Arbeidsformidler er en av de få jobbene Donald aldri har prøvd seg på. Vi vet han har trynet i alt han prøvd tidligere, så vi får krysse fingrene denne gangen.

Det er it-selskapet e-vita som bruker påskenummeret av Donald Duck & co til å søke etter fremtidens it-talenter. De forteller på nettsiden sin at de vil vise at de er et norsk selskap som har evne til å handle innovativt for å bygge team på arbeidsplassen, i motsetning til større internasjonale matriseorganisasjoner.

e-vita følger opp stillingsannonsen med en påskekrim på selskapets nettsider og en kampanje på sosiale medier.

e-vitas utradisjonelle stillingsannonse.
e-vitas utradisjonelle stillingsannonse.

– Når arbeidsmarkedet er stramt, opplever vi at Finn forsterker utfordringene, derfor prøver vi noe utradisjonelt. Både for å vise oss fram til de som ikke kjenner oss fra før, og hvem vet – kanskje vekke interesse hos noen IT-helter i neste generasjon også, sier administrerende direktør Frank Rognstad i e-vita.

Selv om Donald er en tegneserie primært rettet mot barn, er ikke stillingene barnemat. e-vita søker etter Java produktutvikler, Oracle databasespesialister, Java utviklere- og arkitekter, senior integrasjonskonsulent og backendkonsulent.

– Donald er undervurdert som annonsemedium mot voksne – særlig IT-folk. Man trenger ikke å se lenger enn til Donaldistene på Blindern som er aktive den dag i dag for å se det, avslutter Rognstad.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen