Dok:11 på startblokken

Dok-festivalen har blitt et fast og veletablert evenement for dokumentarfoto og fotojournalistikk, og klarer år etter år å tiltrekke seg store navn fra hele verden. I år består gjestelisten av navn som Eugene Richard, Pieter ten Hoopen, Carolyn Drake og Andrea Star Reese, for bare å nevne noen få.

Road from Yarkand to Hotan. Foto: Carolyn Drake
Road from Yarkand to Hotan. Foto: Carolyn Drake

Festivalen starter i Litteraturens Hus i Oslo i dag (onsdag) ettermiddag klokken 14 med utdeling av Karina Jensens Minnefond og kåringen av årets bilde. Inngang på dette arrangementet er gratis, men forvent å stå i kø dersom du vil overvære det.

Så lenge festivalen varer, det vil si frem til ettermiddagen fredag den 18. mars, er programmet fullt av foredrag, seminarer, utstillinger og debatter, før det hele avsluttes med fest hos Bildr Nordic i Kongensgate 3.

Dok:11 arrangeres av Pressefotografenes klubb i samarbeid med Norsk journalistlag, Stiftelsen Fritt ord, Bilder Nordic School of Photography, VG, Nikon, Canon Norge og Tronsmo Bokhandel.

En forsmak på bilder som vises på festivalen finner du på denne siden. Vil du lese mer om Dok:11, finner du mye stoff om den på fotojournalisten.no.

Akam kommer selvsagt tilbake med mer omkring kåringen av årets bilde.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen