Docs.com skjønner norsk
Teknofil

Docs.com skjønner norsk

Docs.com er et samarbeidsprosjekt mellom Microsoft og Facebook. Hensikten er å gi brukerne et alternativ til nettbaserte kontorpakker som Google Dokumenter. Docs.com kan brukes til å opprette, redigere og dele Office-dokumenter med Facebook-venner. Målgruppen for løsningen er først og fremst hjemmebrukere, mens den andre gratisløsningen fra Microsoft, nemlig Office Live (også kalt for Office Web Apps), i utgangspunktet er rettet mot bedrifter.

Docs.com er nå tilgjengelig i oppdatert versjon med flere nyheter, blant annet støtte for tredve språk, inkludert norsk (bokmål) med stavekontroll. Oppdateringen skal også innebære bedre ytelse og stabilitet.

Du finner tjenesten på docs.com – for å bruke tjenesten må du logge deg inn på din Facebook-konto. Vær oppmerksom på at for å kunne bruke docs.com må du gi tjenesten tilgang til informasjon om deg som bruker på Facebook – dette inkluderer blant annet navn, bilde, kjønn, bruker-ID, liste over venner, pluss annen informasjon som du har valgt å dele med alle.

(Kilde: Docs.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen