Dobbelt-SIM og ekte gull

Samsung har laget en egen olympisk versjon av telefonen Samsung D780, som en spesialutgave i gull for det russiske olympialaget.

På gulloverflaten på baksiden finner vi Samsung-logoen sammen med logoen for De olympiske leker. Selv det lille speilet som er plassert ved siden av kameraet for å vise hva du tar bilde av, er smykket i gull. Telefonen har også detaljer i svart.

To SIM-kort

D780 er Samsungs nyeste telefon med plass til to SIM-kort, der begge fungerer sømløst på samme tid. Telefonen ble lansert i Russland i mai, og har høstet god kritikk. Årsaken til at telefoner med to SIM-kort ikke har vært lansert i Norge er mangel på etterpørsel, ifølge Samsung.

Ellers har telefonen et enkelt kamera, innebygget FM-radio og Edge, men ikke 3G eller noen andre høyhastighets internettilkoblinger. Telefonen støtter minnekort av typen Micro-SD.

Telefonen vil sannsynligvis komme på markedet ved OL-åpningen i august. Om gullversjonen dukker opp hos norske leverandører er derimot mindre sannsynlig, men en vanlig plastikkversjon av D780 er lov å håpe på.

(Kilde: Unwiredreview.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen