Dobbelkjerneproblemer for Intel 915 og 925


Dagens Pentium 4 600-serie

Rom for forvirring
Selv om Intel har laget de nye prosessorene kompatible med dagens prosessorsokkel, kan ikke Intel-brukerene uten videre bytte prosessor når de nye dobbelkjernene blir tilgjengelige.

Dermed blir det også rom for noe forvirring når mannen i gata skal oppgradere. Hva når den nyinnkjøpte prosessoren passer helt fint i hovedkortet men rett og slett ikke vil fungere? Her blir Intel og dataforhandandlerene nødt til å ha godt med informasjon.

Redesigning må til
For at de nåværende hovedkortene skal fungere med 800-serien til Intel er hovedkortfabrikantene nødt til å redesigne hovedkortene. Hvorvidt man vil se helt nye hovedkort fra fabrikantene eller bare oppgraderte utgaver gjenstår å se. Det beste hadde kanskje vært helt nye kort, så slapp man forvirringen med at ulike versjoner av et hovedkort støttet dobbelkjerneprosessorer mens en annen revisjon ikke støttet slike prosessorer.

For de som vil ha et hovedkort som helt sikkert støtter den nye prosessoren kan det dermed være lurt å satse på de nye 945- og 955-brikkesettene fra Intel.

(Kilde: The Inquirer)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen