Djuice får et løft

Alternativ tekst mangler

Djuice fremstår som ungdomsabonnementene fra Telenor, på grunn av sin fokus på SMS, MMS og musikknedlasting. Nå går Djuice gjennom en rekke endringer.

Alternativ tekst mangler

Først og fremst får Djuice en ny design, der det mest utlysende er at logoen er byttet ut. Planen er å få en mer leken og fargerik profil. Men hva skal egentlig den nye logoen forestille?

- Symbolet kan sees på som et kraftfelt, et magnetisk sentrum som trekker gode ting mot seg. Og det er slik Djuice skal være, et sentrum der gode ting skjer, eneste sted unge behøver å oppsøke for å få det siste og beste innen mobilopplevelser, sier Djuice-leder Truels Brodtkorb i en pressemelding.

Samtidig som Djuice endrer profil, gir de bort bøttevis med musikk. Hver kunde kan nemlig laste ned gratis musikk i hele november fra Djuice sitt arkiv på 650 000 sanger.

I tillegg til å servere salgstriks på løpende bånd i pressemeldingen, kjører Djuice nå ut en reklamekampanje på TV. Denne kan du se fra og med i morgen.

Men det er ikke bare markedsføringen Djuice har gjort noe med. Også prisene har endret seg.

- Djuice skal levere markedets beste mobilabonnement for unge mobilbrukere, og derfor kommer vi nå med betydelige pris- og produktendringer. Vi setter ned prisen på en rekke Djuice-abonnement og lanserer et billigere kontantkort, Djuice Cash, sier Djuice-leder Truels Brodtkorb.

Djuice Cash
Djuice kommer nå med et nytt kontantabonnement kalt Djuice Cash. Ringeprisen er 99 øre per minutt til mobiler i Telenors nett, og 1,49 til mobiler i andre nett eller fasttelefoner. Prisen per SMS er 69 øre.

Den første måned får du gratis WAP og MMS.

Alternativ tekst mangler

Ring gratis ut året
Alle kunder med Djuice Magnum, Djuice Nonstop, Djuice Allstar og Djuice Control kan ringe fra mobil til mobil uten å betale for det mellom klokken 18 og 24 hver fredag. Tilbudet gjelder fra 3. november og ut året, for alle samtaler i Norge til norske mobilabonnementer.

Djuice Control
Djuice Control er abonnementet for de som trenger en øvre grense for bruken av mobiltelefon. Nå for Djuice Control-kunder en minuttpris på 1,49 kroner, mot tidligere 1,99.

I tillegg kan brukere av Djuice Control sende gratis SMS fra og med 1. november og ut året. Alle Djuice Control-brukere kan også ringe seg imellom gratis i den samme perioden.

Djuice Allstar
Djuice Allstar er det nettbaserte Djuice-abonnementet. Her forblir minuttprisen 69 øre, uansett hvor og når du ringer. SMS-prisen er 39 øre.

Djuice Nonstop
Djuice Nonstop er abonnementet for storbrukerne. Prisene på Nonstop settes ned fra 1,39/1,99 til 89 øre, uansett hvor og når du ringer. SMS og MMS er fortsatt inkludert.

Alle prisendringene gjelder for samtaler i Norge.

Du kan se de fulle prislistene på Djuice.no.

(Kilder: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen