Djuice endrer profil og gir bort musikk

 - Når Djuice i dag endrer design, vil vi ikke bare se annerledes ut, vi er også annerledes. Djuice skal levere markedets beste mobilabonnement for unge mobilbrukere, og derfor kommer vi nå med betydelige pris- og produktendringer. Vi setter ned prisen på en rekke abonnement og lanserer et billigere kontantkort, djuice cash, sier djuice-leder Truels Brodtkorb i en pressemelding.

Djuice, som er Telenors mobilsatsning for unge mennesker, er blitt en internasjonal merkevare som er lansert i Ukraina, Pakistan, Bangladesh, Ungarn og Norge. Til sammen er nå ti millioner mennesker med i den internasjonale Djuice-klubben.

- Med ti millioner kunder rykker djuice nå opp som nummer to på listen over verdens største mobilabonnement for ungdom, og er dermed en av de største norske merkevarene i verden, målt i antall kunder, sier Hans Christian Fleischer, leder for Djuice internasjonalt.

Lekent
Samtidig får Djuice nytt design, og viktigste endring er introduksjonen av et nytt symbol. Designprofilen er utviklet i samarbeid med Wolff Olins, som også var involvert i Telenors profilendring.
- Vårt nye uttrykk er lekent, fargerikt og fleksibelt, og mangfoldigheten uttrykker de mange sidene ved Djuice samt mangfoldet i kundenes interesser. Symbolet kan sees på som et kraftfelt, et magnetisk sentrum som trekker gode ting mot seg, sier Djuice-leder Truels Brodtkorb i pressemeldingen.

Om endringene har Djuice dette å si (Djuice skriver selv sitt navn med liten forbokstav):

djuice musikk: djuice lanserte i april 2006 musikk på mobilen. Til nå har hver sang blitt solgt for kroner 5. djuice har nå et utvalg på 650.000 sanger i sin musikkbutikk, og i november gir djuice bort like mange sanger som de har i arkivet. Med kombinert nedlasting til mobil og PC har djuice en musikktjeneste som er blitt tatt svært godt imot av musikkelskere. For å bruke tjenesten må man ha en mobil som kan brukes på mobilt bredbånd (3G/EDGE) og som har musikkspiller - og man må være djuice-kunde.

djuice control:
Betal kroner 200 i måneden og ring for hele beløpet. Fra 1. november setter djuice ned minuttprisen fra kroner 1,99 til kroner 1,49 per minutt. Dermed er dette det mest lønnsomme kontroll-abonnementet i markedet.

I tillegg sender alle djuice control-kunder fri SMS fra 1. nov og ut året, og djuice gir fri taletrafikk fra mobil til mobil mellom djuice control-abonnement fra 1. november og ut året.

djuice allstar: Bestill på nett - få lave priser. Djuice setter ned ringeprisen til 69 øre/min uansett når og hvor du ringer.

SMS-pris kun 39 øre.

Fortsatt 50 SMS inkludert hver måned.

djuice nonstop: 
For storbrukere varer nå alt enda lenger. djuice setter ned prisene på tale fra kroner 1,39/1,99 per min til 89 øre/min, uansett hvor og når man ringer. djuice nonstop har fortsatt fri SMS og MMS inkludert i månedsprisen.

djuice cash: 
djuice lanserer et billigere kontantabonnement. Lave ringepriser: kun 99 øre/min til mobiler i Telenors nett, 1,49 kr/min til andre nett + fasttelefon. Nye kunder får velkomstpakke med tre gratis låter, og første måned fri WAP og MMS.

djuice Happy Friday: 
Nå kan alle djuice magnum-, djuice nonstop-, djuice allstar- og djuice control-kunder ringe mobil til mobil uten å betale for det fra kl. 18.00- 24.00 hver fredag. Tilbudet begynner fredag 3. november og gjelder ut 2006. Gjelder samtaler i Norge til mottakere med norsk mobilabonnement.

Generelt: Alle prisnedsettelser gjelder samtaler i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen